تغییر کاربری اراضی زراعی و باغات(104)

آموخته ها و اندوخته های یک دادفر

تغییر کاربری اراضی زراعی و باغات(104)

علی صابری

 

سرپرست ارجمند و گرامی دادگاههای تجدیدنظر استان تهران

با درود و سپاس

درباره پرونده به شماره بایگانی 010579  شعبه 102 دادگاههای کیفری 2 لواسان دربردارنده ی شکایت اداره جهاد کشاورزی شمیران در برابر دادسپارمان (موکل) محسن شاه پسند با بزه دگردیسی(تغییر) کاربری زمین های کشاورزی که بر پایه ی واکاوی های دادگاه در پایان دادنامه ی باز ایستادن پیگرد (موقوفی تعقیب) صادر شده و مورد پژوهش خواهی شاکی نخستین قرار گرفته، از آنجا که قانون گذار هیچ پرهیزی (منع) برای پاسخ به پژوهش خواهی در پرونده های کیفری به وجود نیاورده و پاسخگویی ناقانونی ست برای آگاهی یافتن از روند رسیدگی در دادگاه استان با پرداخت مالیات مرحله بالاتر و پیوست کردن دادفری نامه ثبت شده در سامانه الکترونیک دربردارنده ی اختیار حضور، شرکت و دخالت در این مرحله با درخواست نگاشته شدن نام مان در سامانه برای ایجاد امکان پی گرفت پرونده در دادگاه استان به آگاهی می رسانیم:

شوربختانه رفتار شاکی هم در دادگاه نخستین و هم اکنون تخصصی نیست و افسوس دارد که دولت که باید حفظ حقوق افراد هم حقوق عمومی باشد چنین می کند.

انگار نه انگار دیوان عالی کشور برای یکسان شدن رویکردهای دادگاه ها (وحدت رویه) بزه پیش گفته را آنی دانسته و گفتگو در این باره و برابر آن ایستادن دیگر قانونی نیست. بندهای پژوهش خواهی را ببینید. جنگل نابود شده تا کاغذ درست شود. چرا باید دولت بودجه را برای بازگو کردن باور غیرقانونی از بین ببرد؟!

اما یک دو بندی که درباره ی باور کارشناسان (نظر ایشان) کم و بیش چیزی گفته شده، بازگو کردن همان هایی که به دادگاه نخستین هم گفته شد. موضوع فنی ست  اختلافی نیست . عکس و تصویر حرف می زند پس واگویه های این نگاشته بی دلیل و ناموجه است و پذیرفتنی نیست. در پایان به آگاهی می رسد برآیند آنکه فرآیند رسیدگی درست بوده. پس می بایست پژوهش خواهی پذیرفته نشده و دادنامه استوار شود که آن را خواستاریم.

با سپاس دوباره

دادگویان(وکلای) پژوهش خوانده

علی صابری - مهدی شیرخانی

 

 

 

 

دکتر علی صابری 253 بازدید 1401/12/24 0 نظر

دیدگاه کاربران

;





;

شبکه های اجتماعی

رفتن به بالا

لطفا کمی صبر کنید ...