کارنامه دادفری 795

به نام خدا

بازپرس ارجمند گرامی شعبه یک بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب لواسانات

با درود و سپاس

درباره پرونده ۱۴۰۴۶۸۹۲۰۰۰۶۴۴۰۶۰۴ بشماره بایگانی ۰۴۰۰۹۳۷ پیرو اخطار آن شعبه به آگاهی می‌رسانیم:

۱- موضوع اعتبار امر قضاوت شده دارد و درخور پیگرد دوباره نیست.

۲- چرا که آنچه به عنوان شکایت از ما دادفران پیش نهاده شده در پرونده‌های گوناگون رسیدگی و به قرار خودداری از پیگرد (منع تعقیب) رسیده و در دادگاه استوار شده و به ویژه پرونده ۰۴۰۰۱۵۵ که در آن از ما و دفتر ۴۰۲ اسناد رسمی تهران پرسش شد ( دفترخانه هم طرف شکایت بود) و آن دفتر با تایید اصالت وکالتنامه‌های مدنی رونوشت گواهی شده آنها را برای بازپرسی فرستاد، وکالت دادگستری را بر پایه آن وکالتنامه‌های مدنی از وکیل واسطه (وکیل مدنی) در سیستم ثنا با فرستاده شدن کد، گرفتیم و بحث ساختگی بودن در این باره موضوعیت ندارد.

۳- اما درباره اسناد ا اشاره شده در اخطاریه یا همان اسناد ساستطبیق که به احراز ساختگی بودن رای داوری و پیوست‌های آن منجر شد در پرونده ۰۴۰۰۶۰۳ موضوع شکایت همین شاکی که لف هم دارد (۰۴۰۰۶۶۹) موضوع به کارشناسی فرستاده شد و کارشناس آنها را دارای اصالت دانست و با عدم اعتراض، نظر قطعی شد و باز قرار قانونی خودداری از پیگرد صادر و استوار شد بنابراین با درخواست مطالبه و بهره‌برداری قضایی از پرونده‌های پیشین یاد، از آنجا که موضوع پیشینه رسیدگی دارد به تاکید صدور قرار باز ایستادن موقوفی پیگرد را خواستاریم.

در پایان یادآور می‌شویم پرسش از هر مرجعی درباره آراء ادعایی صادر شده در دادگاههای گرجستان خارج از موضوع پرونده بوده و به گونه‌ای تحصیل دلیل به شمار می‌آید، در ناممکن‌ترین انگاره که دادنامه‌ها درست باشند باید با عنوان اجرای احکام خارجی در دادگاه مدنی شناسایی و اجرا شوند که از پرونده کیفری کنونی بیرون است. رای داوری ایرانی ساختگی بود و در کنار محکومیت شاکیان رای و پیوست‌هایش معدوم شد، درباره سمت وکیل نکته داریم که به دلیل اعتبار امر قضاوت شده و لزوم بسته شدن آنی پرونده آن را موشکافی و واکاوی نکرده و در صورت نیاز در پرونده‌های دیگر پیش خواهیم نهاد. باز یادآور شویم شکایت واهی و توخالی و تکراری شاکیان ما را بر آن داشت که اصالتاً از سوی خویش در قالب دادخواست تدارک و تاوان زیان معنوی را پیش نهیم که شعبه ۱۰۸ دادگاههای حقوقی تهران به گاه ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۵ بدان رسیدگی خواهد کرد، این پرونده هم برگ دیگری بر آن شکایت بی‌اساس افزود.

با سپاس دوباره

علی صابری- مهدی شیرخانی

 

دکتر علی صابری 17 بازدید 1405/03/26 0 نظر

دیدگاه کاربران

;





;

شبکه های اجتماعی

رفتن به بالا

لطفا کمی صبر کنید ...